PAN 2007

Čo sa bude diať a kto bude vystupovať na festivale PAN 2007? Všetko je už naplánované, ale bližšie informácie dostanete priebežne, preto sa občas zastavte. Zatiaľ máme pre Vás toto:

      Prihláška a evidenčné listy PAN 2007
      Program PAN 2007
      Sprievodný list PAN 2007
      Plagát PAN 2007

Pokus o ustanovujúci rekord


PAN ustanovujuci rekord


Počas XIV. ročníka festivalu PAN sa uskutoční pokus o ustanovujúci slovenský rekord v počte mímov na jednom javisku (rozmery sa ešte upresnia). Mím bude oblečený v čiernom kostýme (ktorý si samozrejme pribalte) a na tvári bude mať bielu masku, alebo ju bude mať na bielo natretú (to už zariadime). Ak nám chceš pomôcť budeme veľmi radi, preto si nezabudni pribaliť svoj ČIERNY KOSTÝM.

Koho na PANe 2007 uvidíte (Kto Vás môže učiť)

Michal Hecht Michal Hecht študoval pantomímu na kurzoch usporiadanách JAMU Brno, akrobaciu súkromne u Evy Bosákovej a bojové umenie (karate) pri TJ Prazdroj. Potom absolvoval mnoožstvo kurzov s rozličnými smermi pohybového a neverbálneho divadla v Čechách, Západnom Berlíne a Dánsku. Potom niekoľko kurzov réžie a dramaturgie. V rokoch 1985 - 86 mal angažmá v bábkovom divadle Alfa v Plzni.

Miroslav Kasprzyk Miroslav Kasprzyk vyrastal na Liptove v Liptovskom Hrádku a študoval na pedagogickej škole v Čechách. Po štúdiách sa vrátil na Slovensko a popri rôznych zamestnaniach sa od svojich dvadsiatich rokov venuje amatérskemu divadlu a pantomíme. V roku 1986 na Friedrich Schiller univesität v Jene - SRN, absolvoval umelecký spezialkurs vom pantomime - theater, pod vedením míma Haraldta Seime (učiteľa pantomímy).

Palo Blaho Palo Blaho univerzálny žonglér a priekopník slovenského žonglovania, medzi časom sa už kvôli iným povinnostiam menej venuje tejto činnosti, ale na kvalite výuky tento fakt neuberá. Vytvoril prvú slovenskú príručku pre žonglérskych samoukov ktorá je možné prezerat online (swf formát - Macromedia Flash), alebo si ju stiahnuť do PC (pdf formát - Adobe Reader).

Adrian Ohradka Adrián Ohrádka scenárista, herec, komik, moderátor, klaun, maskér, rekvizitár, roztlieskavač, mím, humorista, zakladateľ a tímový manager Srandovnej Bánovskej Zostavy (SBZ), ktorá produkuje a vyrába rôzne somariny, sprostosti, gagy, skeče, blboviny, hovädiny, žarty, kultúrne vložky, paródie, šplechy, scénky a iné humorne ladené “veci”, ktoré sú zapracovávané najmä do scenárov Voľných - Apolitických ale hlavne Nezávislých kabaretných predstavení pod názvom ”VEČER INÝ AKO OSTATNÉ...”

Miloš Hano spoluzakladateľ klubu (občianskeho združenia) aktívneho využitia voľného času (1990 - vtedy len stredoškolskej mládeže) Radim (www.radim.sk) v Poprade. Miloš neustále pracuje v klube s "Radim-ákmi". Režisér, úpravca inscenácií a mnoho iného. Na PANe bude viesť dielňu Klauniády.

Pokračuj na: http://www.radim.sk

Studio DETO Pantomimické zoskupenie DETO vzniklo v októbri 2005, kedy sa jeho traja členovia stretli na improlige v bratislavskom vysokoškolskom klube Elam, a tu po prvýkrát dostalo svoj súčasný názov. Lukáš Kasprzyk, Martin Jurek a Gabriela Rajniaková pochádzajú z Liptovského Mikuláša, kde vyše 10 rokov pôsobili v Štúdiu pantomímy Kasprzyk, pod vedením popredného slovenského míma Miroslava Kasprzyka. Na PANe sa vám predstavia ako štvrtkový hosť festivalu.

Studio KASPRZYK Štúdio pantomímy KASPRZYK v Liptovskom Mikuláši pracuje pod vedením Miroslava Kasprzyka už viac ako desať rokov. V širokom zábere sa jeho zverenci venujú základným technikám pantomímy, málohovoreného divadla a improvizáciám, ktoré využívajú vo svojich etudách, či predstaveniach. Hotové divadelné a pohybové výčiny predviedli divákom Kultúrneho leta v Bratislave, rozprávkovým Bojniciam, po päť rokov návštevníkom Slovenských Gagov v Kremnici, divákom STV, či záujemcom o Dni slovenskej kultúry vo WARSZAWE a Stadtfestu vo Viedni, Folkových prázdnin v Telči, atď.. Aj tento rok bude Štúdio KASPRZYK nápomocné pri organizovaní festivalu PAN 2007 v Liptovskom Mikuláši.

meno
odkaz
Napíš číslom: štyri
<< 1/156 >>
Miro
SPRÁVA DŇA! Ak Vám Stanko nevolal a nepísal, tak máte posteľ a Ste jednou nohou na festivale PANe 30. Ospravedlňujeme sa, ale Stanko rieši veci popri normálenj prevádzke a svojej práci, tak to je trošku šteklivé prepáčte. Budeme Vás všetkých čakať na prezentácii ako vždy v stredu od 9,oo v Dome kultúry v Liptovskom Mikuláši, ale budeme tam skôr, lebo chystáme 🙂 cca medzi 12-13,oo sa všetci stretneme a stískame a vítame na pódiu vo veľke sále Domu kultúry. Rozdelíme sa do dielní a cca od 14tej sa bude učiť. Ak máte čokoľvek tak nám volajte, alebo píšte rposím... Je to tento rok voľáke hektické... ĎAKUJEME ĎAKUJEM :-) Darinka poklona :-)
Fri, 17. Nov 2023 12:13
Darina M
Srdečne pozdravujem všetkých Pan-ákov :-D, ktorí sa tak ako ja a moji žiaci radi vracajú na Liptov. tento rok to bude po 20 krat..a stale nas to bavi :-). Vdaka Ti Miro ..aj tvojim zanieteným kolegom, priatelom, milovnikom umenia, že to stale neunavne davaš. je sa naco tešiť, aj načo spomínať. :-)
Thu, 16. Nov 2023 16:43
Miro
PANtastickí priatelia :-) PAN 30 je za pár dní :-) strávili sme so Stankom pár dní okolo ubytovania a táto misia je cca dotiahnutá, ešte sa to utriasa a hádam to všetko sadne ako sme nachystali :-) Program skoro bez zmeny :-) Len detské v piatok bude PERLA :-) ostatné sa uvidí :-) Kto ide? Ja tam budem ako všetkých 30 rokov hm... asi somjediný,ktorý absolvoval všetkých 30 ročníkov :-) ja môžem rátať aj ten viackrát nachystaný a pre coronu neuskutočnený 27. ročník :-) či? ĎAKUJEM všetkým prihláseným... pre Vás sa to oplatilo šalieť zas... ĎAKUJEME
Sat, 11. Nov 2023 0:27
Pikalík
dielne
Fri, 27. Oct 2023 14:15
Josinardo - SENICA
Dúfam, že tam tento rok budú opäť ZÁDRAPKY (Po dlhej dobe)- Je to už len na deťoch a rodičoch (Ja dúfam, že sa zmobilizujú) Zatiaľ sa majte PANtasticky a snáď sa spolu vidíme 22.11 v LM city.
Sat, 21. Oct 2023 20:29
miro
Dáma milá Krkošková prosím volaj mi píš mi facebookom, či emailom, alebo volaj :-) žiadny problém nevidím :-) dáme reči a odpovede :-) pekný deň 0905244259
Mon, 2. Oct 2023 9:29
Krkošková 09109606
Konzervatórium Martin: chceli by sme prihlásiť 6 študentov a pedagóga. Otázky: 1.:Je podmienkou účasti aj súťaž v utorok? 2.:Čo si hradia účastníci, aký je účastnícky poplatok a čo majú hradené
Fri, 29. Sep 2023 12:19
Miro
Krásny PANtastický deň :-) 30 rokov je za nami a o pár týždňov sa vidíme na Liptove v hlavnom meste slovenskej pantomímy :-) Keby čokoľvek volajtemi prosím :-) píšte mi :-) prihlášky pošlem tiež ak by dačo :-) PANtastickí ĎAKUJEM ĎAKUJEME :-)
Wed, 20. Sep 2023 22:25
shaitan